Oduvek ste želeli da učinite nešto za sebe, za svoje zdravlje i svoj izgled, ali niste nailazili na podršku okoline? Već ste prestali da brojite koliko puta ste pokušavali sa raznim dijetama ali se sve to završavalo posle par dana usled nedostatka motivacije? Mi smo tu da vas podržimo i usmerimo, i to potpuno besplatno! Zvuči sjajno zar ne? - registrujte se, ili prvo saznajte koje pogodnosti vam pruža registracija.

Neke od osnovnih funkcija sajta:


Unos kalorija
Potrošnja kalorija
Planer ishrane
Saveti
Grafikoni

Unos kalorija

Svaka iole ozbiljna dijeta zahteva brojanje unosa kalorija i zadaje određena ograničenja, ali onda tu nastaju problemi jer treba pamtiti i sabirati sve te cifre, veoma lako se može potkrasti i neka greškica... zašto nebiste jednostavno zapisali u neki blokčić? Malo je onih koji uz sebe uvek imaju blokčić i olovku, a još manje onih koje ne mrzi da evidentiraju ishranu ali zato gotovo svi imamo pristup računaru. Sve što je potrebno jeste da u polje za pretragu upišete namirnicu koju ste konzumirali, unesete količinu iste i kliknete na dugme da biste je dodali u vaš dnevnik unosa kalorija, a računanje i pamćenje prepustite sajtu. Osim kalorija, sajt će pamtiti i unos proteina, ugljenih hidrata i masti. Još jedna prednost ovoga je što uvek i sa svakog mesta možete videti vaše dnevnike ishrane, sve što je potrebno jeste da imate pristup internetu.

Ako još niste sigurni da li je KeepItFit to što Vam treba, probajte demo verziju. Da biste počeli kliknite na dugme ispod.


Pokreni DEMO

Informacije na DEMO nalogu mogu da menjaju svi koji ga trenutno koriste, te se može desiti da se događaju nepredviđene situacije (npr. dodata/obrisana namirnica iz dnevnika bez vaše komande i sl.).
Recite zbogom nezdravoj ishrani i starom načinu života dajte šansu novom stilu ishrane, počnite da vežbate, rezultati i prijatan osećaj koji će doći ubrzo biće vam motivacija za nastavak, a ako posustanete, javite se nama za podršku i savete.

REGISTRUJ SE

Registracija je besplatna i traje samo nekoliko sekundi, možete se registrovati i koristeći Vaš Facebook nalog, jednim klikom.

PRATI ISHRANU

Sajt će vam pomoći u praćenju vaše ishrane, savetovati vas kako na zdrav i efikasan način dodjete do cilja.

UŽIVAJ U REZULTATIMA

Zdravom ishranom i sportom ne samo da ćete izgledati lepše već ćete Vaše kompletno psihofizičko zdravlje podići na novi nivo.


Izmeni vreme